CASHLESS BETALEN EN OPLADEN 

Vanaf het seizoen 2020 reken je al je verbruik in onze chalet af met een betaalkaart. Het systeem van cashlesspayment maakt cash geld overbodig. Het is bovendien snel, eenvoudig en veiliger.

ONLINE OPLADEN

Als lid ontvang je bij aanvang van je lidmaatschap een betaalkaart. Elke kaart heeft een unieke nummer gekoppeld aan jouw naam.  Deze kaart kan je op verschillende manieren opladen:

 1. Cashless app Starnet
 2. Opladen via je pc
 3. Opladen aan de bar

Tip: Noteer je betaalkaart nummer op een veilige plaats.

 

     • CASHLESS APP STARNET
     • Dankzij Starnet betaal je snel en eenvoudig aan onze nieuwe kassa. Nu kan je met de Starnet cashless app ook je saldo raadplegen en in enkele seconde mobiel opladen.Je kan de Starnet Cashless app downloaden in de Play Store (klik hier) of App Store (klik hier).
     •  
      Sneller opladen dan ooit! 

      Nadat je de app op je smartphone hebt staan, kan je sneller dan ooit je betaalkaart opladen.

      Je maakt eenmalig een account aan in de app en daarna kan je altijd in enkele klikken volledig mobiel opladen. Hulp nodig? Lees hier alles over de mobiele app.

      Meerdere betaalkaarten opladen. 

      In de app houd je een “portefeuille” bij met meerdere betaalkaarten. Zo kan je snel en eenvoudig de betaalkaarten van je zoon of dochter opladen. Handig toch?

      Je voegt betaalkaarten toe door eenmalig het kaartnummer in te geven. Geef een naam aan je betaalkaart zodat je weet welke kaart je oplaadt in de toekomst.

     • OPLADEN VIA WEBPAGINA
     • Surf naar onze website www.tc-denotter.be/cashless .
      Sneller opladen dan ooit! 

      Via deze weg  kan je ook je betaalkaart opladen.

      Je maakt eenmalig een account aan in de app en daarna kan je altijd in enkele klikken opladen. Hulp nodig? Lees hier alles over de werkwijze.

      Meerdere betaalkaarten opladen. 

      In de app houd je een “portefeuille” bij met meerdere betaalkaarten. Zo kan je snel en eenvoudig de betaalkaarten van je zoon of dochter opladen.

     • OPLADEN IN ONZE CHALET
     • Bij onze nieuwe verbruik kassa hebben we een kassa geïnstalleerd enkel voor het opladen van kaarten. Leg je kaart vooraan op de kassa en geef aan de barmedewerker door hoeveel je wenst op te laden. Betaal je herlaadbeurt met Bancontact. Binnen enkele seconde is je kaart geladen en kan je uw verbruik afrekenen.
      FAQ of meest gestelde vragen?
      Wat moet ik doen als mijn kaart niet werkt?

      Ondervind je problemen met je betaalkaart? In onze chalet helpen onze medewerkers je graag verder. Als zij niet kunnen helpen, stuur je een e-mail naar bestuur@tc-denotter.be.

      Help! Ik ben mijn betaalkaart kwijt!

      Als lid geniet je van het voordeel dat we jouw saldo kunnen opvragen en op een nieuwe kaart kunnen plaatsen. Verwittig ons meteen op bestuur@tc-denotter.be .  Wij blokkeren je kaart onmiddellijk. Vermeld steeds je kaartnummer en naam.

      Waar vind ik mijn kaartnummer?

      Het kaartnummer staat op de achterzijde van je betaalkaart. Dit is een unieke code van 10 cijfers.